Peter Buyssens

Uw zorg, onze passie

Voor uw totaalprojecten bij nieuwbouw, openbare werken of tuinrenovaties zijn wij uw ideale partner. Op basis van ons plan of uw ideeën voorzien wij in alle nodige grondwerken, de aanleg van vijver of zwembad, paden en verhardingen, oeverboorden, waterplanten, vissen, terras, afsluitingen en/of sauna en poolhouse.

Na het uitwerken van het plan volgen de grondwerken: het afgraven, nivelleren en transporteren van grond en eventueel aanvullen van teelaarde. Ook voor gronddrainage en -stabilisatie en/of het plaatsen van water- en electriciteitsleidingen kunt u op ons rekenen.

Daarna kunnen we starten met het aanleggen en polyesteren van uw sier- of zwemvijver of zwembad. U kiest zelf het gewenste zuiverings- en/of verwarmingssysteem (pompen, zonnepanelen). Ook het plaatsen van oeverboorden met de bijhorende grondstabilisatie nemen wij voor uw rekening. De afwerking kan zowel in gazon, hout of natuursteen.
De waterplanten en vissen komen rechtstreeks uit onze eigen kwekerij en zijn van uitstekende kwaliteit.

Het terras, de paden en verhardingen kiest u uit een ruim aanbod materialen in verschillende kleuren, afmetingen of kalibers: kiezels, hout, beton, dolomiet, betonklinkers, tegels, blauw-stenen, graniet enzovoort.

Wenst u een afsluiting, dan plaatsen wij de traditionele ‘bekaert-draad’, houten afsluitingen in grenen of vuren of kastanjeafsluitingen. Steeds op maat en in diverse materialen.

Om het geheel compleet te maken, kunnen we tevens voorzien in een overdekte bar, een gemetste barbecue, een jacuzzi, een poolhouse, tuinhuis, serres en zelfs tuinmeubelen. Alles voor uw comfort en genot.